Warning: Declaration of Works_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/4/3/a/vitsandvvo.se/httpd.www/wp-content/themes/__elogix/functions.php on line 0 Slakt | Vitsands VVO
Samling slaktboden för genomgång jakthandlingar kl 14:00 sön. 7/10 2018
Open
X

Slakt.

Vitsand VVO har en rejäl och väl utrustad slaktbod med kylrum.

Slakt under älgjaktsveckan sker enl. en inför varje jakt upprättad slaktschema.

Ansvarig för slakten är Rickard Waldenfeldt och bitr. Marcus Schelin 2017-2018.

Rutiner:

Alla slaktdagsansvariga ska vara på plats samt vara behjälplig och bedöma rengöring av slaktkroppar och köttets kvalitet efter varje jaktdags slut och att städning av slaktboden sker innan sista man lämnar för kvällen.

 


 Slaktschema 2016-2017

Måndag

Tony             Björklund                           Kvalitetsansvarig

Linus             Björklund

Günter           Hertlein

Günter           Burger

Lisa               Förster

Matthias       Hart

Anders          Smith

Lennart         Schill

Christer         Gunnarsson

Sandra           Falkelöf

Leif               Olsson (Stockholm)

Ole                Nilsen Skarup

 

Tisdag

Per                Hedegren                           Kvalitetsansvarig

Maud            Liljhammer

Jan                Holm

Jan                Henriksson

Richard         Skogh

Martin           Bertrums

Peter             Schröppel

Börje             Nilsson

Tony/Jacob   Nilsson

Stefan           Jansson

Martin           Jonsson (Vika)

Jan-Gunnar   Lundgren

 

Onsdag

Lars              Olsson                                Kvalitetsansvarig

Henrik           Aronsson

Jan                Österberg

Göran            Larsson

Thomas         Nilsson

Inge               Olsson

Hanna           Persson

Rene              Gehlert

Mattias/H     Strandberg

Per                Winther

Anders          Liljhammer

Mona/Lisa    Classon

Torsdag

Roland          Nilsson                               Kvalitetsansvarig

Hugo             Persson

Erik               Strandberg

Bertil/Henrik Strandberg

Leif (ÖM)     Olsson

Thomas         Andreasson

Sten               Olsson

K-G               Henriksson

Ronny/H       Strandberg

Lars               Möllberg

Joakim          Olsson

Fredag

Bo                 Thorlin         Kvalitetsansvarig

Barbara         Obeländer

Kjell              Waaler

Jan Erik/Johan Pettersson

Lutz              Pickelein

Mattias         Holmberg

Elon              Persson

Evert             Eriksson

Lars               Johanesson

Bo                 Nordin

Kjell              Andersson

Jimmy           Olsson

 

 

Lördag + Onsdag

Rickard         Waldenfeldt

Marcus          Schelin

Kenneth        Berglund

Henning        Jensen

Dan               Johansen

Günter           Hartlein

Günter           Burger

Sune              Esbjörnsson

Åsa                Edvardsson

Joakim          Norbäck

Matthias       Harth

Bo                 Bengtsson

Lisa               Förster

 

Kvalitetsansvarig innebär ansvar för att granska livsmedelshygien och godkänna slaktkropparna innan de hängs in i slaktboden. Det innebär inte att arbetet skall utföras av denne, utan självklart av hela slaktlaget.

 

Målsättningen är att vi skall få en allt bättre kvalitet på köttet.


 

—————————————————————————————————————————————-

Slaktschema 2011

Måndag

Tony              Björklund                           Kvalitetsansvarig

Hans              Bjergegaard

Rolf               Amneteg

Titus              Bertrums

Örjan             Claesson

Maud            Liljhammer

Jan                 Holm

Sven              Johannesson

Lars               Olsson

Göran            Larsson

Hans              Blom

Sune              Esbjörnsson

Pieter             Hooft

 

Tisdag

Per                 Hedegren                            Kvalitetsansvarig

Jarle/Erik       Hagen/Amesen

Evert             Jonsson

Dave             Haggar

Kjell              Andersson

Håkan           Fransson

Johnny          Holmen

Eila/Jorma     Nilivaara

Börje             Nilsson

Leif               Olsson (Vitsand)

Jimmy           Olsson

Jan Gunnar    Lundgren

 

Onsdag

Bo                 Torlin                                  Kvalitetsansvarig

Erik               Pettersson

Rickard         Skogh

Stefan           Jansson

Bent              Schmitt

Tomas           Nilsson

Thomas         Andreasson

Leif               Olsson (Stockholm)

Hanna           Persson

Anders          Schmitt

Knud             Winther

Per                 Winther

Peder             Waldenfeldt

 

Torsdag

Bertil             Strandberg                          Kvalitetsansvarig

Hugo             Persson

Erik               Strandberg

Göran            Tollin

Allan             Norbäck

Sten               Olsson

Jan                 Österberg

Per                 Persson

Anders          Liljhammer

Lars               Möllberg

Lennart         Schill

Johan             Schill

 

Fredag

Arne              Strandberg                          Kvalitetsansvarig

Peter              Schröppel

Chatrin          Persson

Barbara         Oberländer

Ole                Skarup Nielsen

Tobias           Stolpe

Bo                 Nordin

Elon              Persson

Jan-Erik         Pettersson

Evert             Eriksson

Henning        Kjeldsen

 

 

Styckning Lördag + Onsdag em.  (markägarkött)

Rickard         Waldenfeldt

Mikael           Jonsson

Kenneth        Berglund

Henning        Jensen

Dan               Johanssen

Attila             Bandi

Enrico           Quappe

Jocke             Smålänning

Dirk               Busch

Akos             Ferenczi

Åsa                Edvardsson

Ingolf            Schröder

Marc              Junkers

Tonny            Fanöe

 

Kvalitetsansvarig innebär ansvar för att granska livsmedelshygien och godkänna slaktkropparna innan de hängs in i slaktboden. Det innebär inte att arbetet skall utföras av denne, utan självklart av hela slaktlaget.

Målsättningen är att vi skall få en allt bättre kvalitet på köttet.

Kommentera